Noord-Amsterdams Nieuwsblad

9 april 2019

Noord-Amsterdams Nieuwsblad 9 april 2019


Cursus financiën op orde

NOORD - De financiën samen met andere Noordelingen op orde brengen: het kan in april met de cursus In.Kas. "Het geeft een goed gevoel als je overzicht hebt. Echter, niets is zo moeilijk als het bijhouden van een huishoudboekje", vertelt Huub Waalewijn, diaconaal opbouwwerker. In april starten er weer twee nieuwe groepen.

"We weten allemaal hoe lastig het is om de financiën bij te houden. Door het in een groep te doen stimuleren we elkaar om vol te houden en elkaar positief bij de les te houden. Het is natuurlijk ook veel gezelliger."

Voor iedereen

Het project is bedoeld voor iedereen die in een ontspannen tempo met een frisse blik naar zijn/haar geld wil kijken.

In de groepen delen we tips en staat er elke week een ander thema op het programma, zoals een overzicht maken, besparen op de vaste lasten en het stellen van doelen.

Het programma is ontwikkeld door een groep ervaringsdeskundigen."

Start project

Het project start dinsdag 16 april met een groep in de Waterlandpleinbuurt en woensdag 17 april in het Blauwe Zand. In.Kas is een samenwerkingsproject tussen Hoop voor Noord en de Protestantse Diaconie.

Meer informatie

Meer informatie of meedoen? Belangstellenden dienen voor woensdag 10 april contact op te nemen met Huub Waalewijn: 06-10988550, h.waalewijn@diaconie.org of via www.inkas.amsterdam.