Alkmaars Nieuwsblad

13 maart 2019

Alkmaars Nieuwsblad 13 maart 2019


Open dag Wijkcentrum Overdie

Wijkcentrum Overdie houdt open dag. (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - Wijkcentrum Overdie aan Van Maerlantstraat 8-10 houdt zaterdag 16 maart van 12.00 tot 16.00 uur een open dag voor wijkbewoners, gebruikers van het centrum en iedereen die nieuwsgierig is naar wat het wijkcentrum te bieden heeft. Er is een speciaal programma voor kinderen. Kunstenaars tonen hun artistieke werk. Huurders presenteren zich en er is live muziek.

Speciaal programma voor kinderen

Wijkcentrum Thuis in Overdie is een centrum voor jong en oud waar veel wijkbewoners aan activiteiten deelnemen. Ze lenen boeken of speelgoed voor hun kinderen en spreken met elkaar af voor een praatje of het drinken van een kopje koffie.

Lunchen

Doordeweeks kan iedereen in het wijkcentrum heerlijk lunchen en tweemaal in de week kan wordt voor met name buurtbewoners voor een lage prijs een diner bereid. Het wijkcentrum beschikt over verschillende zalen voor verhuur en verzorgt op afspraak zelf de catering.

Kijkje nemen

Wijkcentrum Thuis in Overdie nodigt iedereen uit om op de open dag een kijkje te komen nemen. De entree is gratis en het gevarieerde programma biedt voor elk wat wils. In samenwerking met Artiance worden er kinderactiviteiten georganiseerd, waaronder hapjes maken, van plastic afval kunst maken, dansen en muziek maken.

Diverse kunstenaars exposeren hun werk. Zij leiden de bezoekers langs hun kunstwerken, die verspreid in het wijkcentrum hangen, terwijl ze hen over de achtergronden van hun werk vertellen. In de Don Bosco zaal presenteert een aantal vaste huurders zich aan de bezoekers.

Meer informatie over de open dag en het wijkcentrum op www.thuisinoverdie.nl .

Spirituele familiebeurs in Alkmaar

ALKMAAR - 'De Gevende Handen' organiseert op zondag 17 maart een spirituele familiebeurs in het Wijkcentrum Daalmeer, J.Naberstraat 77b (achter Jumbo) in Alkmaar.

Grip op uw situatie krijgen en inzicht, kansen en vooruitzichten

U wilt grip krijgen op uw situatie of begrip hebben voor hoe u ervoor staat. Inzicht willen in uzelf, uw kansen en vooruitzichten, de haalbaarheid van ambities of het aanhouden van het (on)gewenste. Antwoorden vinden over de meest uiteenlopende onderwerpen.

Ervaren deelnemers

Ontmoet de ervaren deelnemers tijdens een inspirerend gesprek. Met behulp van kaartleggen (zoals Lenormand-, engelen- en tarotkaarten), fotolezen (of andere voorwerpen), magnetiseren, massage, lifecoaching, auratekenen en/of -lezen, wastekenen, helderziende waarnemingen en meer kan u helpen antwoorden te vinden op uw vragen.

Massages

Consulten nemen, massages ondergaan, ervaringen uitwisselen en artikelen kopen zoals pendelaars, gezondheidsstenen, sieraden, beelden, boeken, edelstenen en meer. "Onze insteek is om beurzen te organiseren met een eigen karakter en in een ongedwongen sfeer. Vier keer per jaar vindt u ons ergens in Noord-Holland. Ditmaal in het Wijkcentrum Daalmeer (achter Jumbo), Johanna Naberstraat 77b, 1827 LB Alkmaar.

Interessant voor jong en oud

De beurs is interessant voor jong en oud en open van 12.00 tot 17.00 uur. Entree: €5,00 (kinderen tot 12 jaar gratis en onder volwassen begeleiding). Per consult/massage betaalt u maximaal €12.50 voor 20 min.

Bezoek eens www.degevendehanden.org en www.facebook.com (de gevende handen spiritueel).