Alkmaars Nieuwsblad

22 maart 2019

Alkmaars Nieuwsblad 22 maart 2019


3 / 12

5 / 12

Wie wordt secretaresse van de streek?

REGIO – Voor de tweede keer organiseert lunch en vergadercateraar Budget Broodjes de verkiezing Secretaresse van de Streek. Bedrijven en instellingen in (plaats) en omgeving kunnen via de Budget Broodjes website hun duizendpoot aanmelden, en motiveren waarom zij of hij de titel verdient. Alle vestigingen maken 18 april hun winnaar bekend. Budget Broodjes startte dit initiatief vorig jaar als verlengde op de Nationale Secretaressedag.

Initiatief van Budget Broodjes

"Degene die bij ons de lunch- en vergaderbroodjes bestelt, is vaak de secretaresse m/v binnen de organisatie", licht Budget Broodjes toe. Er is te weinig aandacht voor deze duizendpoten, die al deze dingen vaak ongezien regelen. Zo ontstond het idee om zelf iets extra's te doen, en daarom organiseren wij deze online wedstrijd. Elk bedrijf kan tot 16 april 23.00 uur kandidaten aanmelden. 17 en 18 april jureren wij de inzendingen en roepen per vestiging een winnaar uit. De winnaars ontvangen een onvergetelijke belevenis naar keuze, en als extra trakteren we de afdeling van de winnaar op een heerlijke broodje kroket uit eigen keuken! Budget Broodjes begon met een vestiging in Alkmaar. "Ondertussen zijn wij ook gevestigd in Aalsmeer, Almere, Beverwijk, Haarlem en Hoorn/Zwaag, en nog steeds groeiende dankzij onze franchise formule. Onze auto's zijn een bekend fenomeen in de vestigingsplaatsen. Onze kracht is gebaseerd op Prijs, Kwaliteit, Persoonlijkheid en Service. Hoe meer aanmeldingen hoe beter, iedereen mag meedoen. Dus aanmelden die duizendpoten, en ga voor deze titel van 2019!"

Familiemusical 'De Sprookjessprokkelaar'

De Sprookjessprokkelaar. (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - De spannenden familiemusical 'De Sprookjessprokkelaar' is zondagmiddag 14 april om 13.30 uur te zien in De Vest. De voorstelling voor iedereen vanaf zes jaar is gebaseerd op het gelijknamige boek van Paul van Loon en Prinses Laurentien van Oranje. In de voorstelling zijn gastrollen weggelegd voor maar liefst tien grootouders en hun kleinkinderen uit Alkmaar en omgeving. In 'Sprookjessprokkelaar de musical' volgen bezoekers de twaalfjarige Sterre, die met haar opa aan de rand van het bos woont. Als haar enige boek letterlijk stuk is gelezen, wijst opa haar op de verborgen sprookjesbibliotheek in het verlaten kasteel. Daar, achter de juiste deur, wachten eindeloos veel verhalen die gelezen en verteld moeten worden. Kaarten via www.taqatheaterdevest.nl of via de kassa, tel 072- 548 98 69.

12 / 12