De Koggenlander

28 maart 2019

De Koggenlander 28 maart 2019


'Robert en Johan succes met ons bedrijf'

Robert en Johan Blokker en Rutie en Kees Breebaart. (Foto: Vincent de Vries / Rodi Media)

MEDEMBLIK - Praktisch Projectmeubel is gespecialiseerd in inrichting van onder meer kantoor, kantine, vergaderruimte, magazijn, instructielokaal, wachtkamer, (recreatie)zaal én de werkplek thuis. Dus voor bureaus, bureaustoelen, kasten, tafels, stoelen, barkrukken en kapstokken, kan men terecht bij dit gespecialiseerde bedrijf én voor kantoorartikelen en printers. Kom naar de showroom, Nijverheidsweg 6a in Medemblik en bewonder de verrassende collectie projectmeubelen.

Kees en Rutie Breebaart geven stokje door

De gezichten van de zaak waren jarenlang Kees en Rutie Breebaart. "We begonnen in 2001 op de bovenverdieping van Blokker Art of Living op het Runshopping Centre in Hoorn. Na vijf jaar gestage opbouw namen we in 2006 de stap om een bedrijfspand in Medemblik aan te kopen en dat werd een pand op de hoek van de Nijverheidsweg... op een A-locatie!"

Crisis

Praktisch Projectmeubel ging ondanks de crisis succesvol verder, maar aan de wereldwijde crisis sinds 2008 konden zij ook niet ontkomen. "Collega's om ons heen strandden. Wij overleefden dat door zo min mogelijk kosten te maken en alleen met z'n tweeën de zaak te runnen. Gewoon hard werken loont het meest. De afgelopen jaren zit de economie in de lift en dat is bij ons duidelijk merkbaar. Bedrijven hebben weer ruimte om te investeren."

Stokje overdragen

Vanwege hun leeftijd zetten Kees en Rutie er op 1 april 2019 (geen grap) een punt achter en dragen het bloeiende bedrijf over aan Bureau Novitaz, van eigenaren Robert en Johan Blokker van Novitaz. "Zij krijgen naast hun winkel, in de Nieuwstraat in Medemblik, voor particulieren nu een bedrijf bij dat zich richt op zakelijke klanten. Door onze samenwerking in het verleden in Hoorn en recentelijk onze gezamenlijke aanpak van projecten, hebben wij alle vertrouwen dat dit een succes wordt. Temeer daar zij een totaal-concept bieden, in plaats van alleen maar projectmeubelen. We blijven aan de zijlijn nog even betrokken, wij introduceren hen bij vele klanten en leveranciers."

Bureau Novitaz

Robert en Johan Blokker kregen in hun woonwinkel wel eens de vraag of ze ideeën hadden om een kantoor in te richten. "Dat werkten we uit en het resultaat was geweldig! Door mond-tot-mond-reclame kwamen er steeds meer mensen binnen met: 'dat wil ik ook wel!'. Zo kwamen we spelenderwijs terecht in het gebied van kantoormeubelen. Ons kwam ter ore dat Kees en Rutie een opvolger zochten voor hun bedrijf. Zo willen wij de projectmarkt op een meer sfeervolle manier aanpakken. Dit kwam op ons pad en dan haal je voordeel uit de situatie. Een fantastische aanvulling op ons bedrijf. Niet geheel een onbekend gebied, maar toch nieuw. Kees en Rutie hebben de basis gelegd en wij gaan het bedrijf uitbouwen. Een mooie uitdaging!"

Activiteiten

Rutie en Kees zijn mensen-mensen en sociaal betrokken in Medemblik. "We vallen niet in een gat, want we zitten al tot over onze oren in het verenigingsleven en zijn niet van plan dat op te zeggen. We zitten beiden in het bestuur van de Stichting Bonifaciuskerk Medemblik, die concerten, exposities en markten organiseert, waarvan de opbrengst ten goede komt aan het het gebouw. Met name de organisatie van de Piano Tour (1 september), het Projectkoor (26 en 27 oktober) en de klassieke concerten liggen ons aan het hart. Kees is ook lid van het bestuur van de IJsvereniging Radboud en het District IJsverenigingen Medemblik en ik ben actief in de organisatie van de concerten van Medemalaca Vocali actief. Beiden zitten we in de organisatie van de IJsselmeer Zwemmarathon Stavoren Medemblik (17 augustus voor de vijftigste keer). Bovendien steken we graag een helpende hand uit bij andere activiteiten in Medemblik. Kortom: stilzitten is er niet bij."

Toekomst

Het stel houdt erg van reizen, maar daar hadden Kees en Rutie de afgelopen veertig jaar weinig tijd voor. "Altijd maar korte perioden, dus daar gaan we plannen voor maken. Thuis gaan we ook aan de gang, want daar hebben we weinig naar omgekeken. Wij bedanken al onze klanten voor het in ons gestelde vertrouwen en bevelen Bureau Novitaz van harte aan. Wij wensen Robert en Johan Blokker veel succes met het voortzetten van ons mooie bedrijf!"

Vier pagina's NVM Open Huizen Route

Open dag Radboud Inline Skating

Medemblik

Robin Berkhout

nationaal kampioen Skills Heroes

Jongeren Pubquiz, in

't Koetje, Zandwerven

Beatkillerz Everland

De vorige Beatkillerz was een groot succes. (Foto: aangeleverd)

WOGNUM - Beatkillerz vindt zaterdag 6 april vanaf 21.30 uur plaats in JC Everland, Sportlaan 13 in Wognum. De artiesten die optreden zijn: The Bassjunk, Satanoize, Koshkurah en Pennywaiss. Deze vier dj's maken er een knallend feestje van. Dit evenement word mede mogelijk gemaakt door Fonds Podiumkunsten. Meer informatie staat op Facebook. Let op ID verplicht en onder de 18 wordt geen alcohol geschonken.

Maak kans op kaarten Fighting With My Family

(Foto: Metro Goldwyn Mayer Pictures Inc)

Fighting with My Family geproduceerd door onder meer Dwayne Johnson, is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de succesvolle vrouwelijke WWE-worstelaar Paige. Paige (Florence Pugh) komt uit een hecht Brits gezin dat helemaal gek is op worstelen.

Wanneer zij en haar broer Zak (Jack Lowden) de kans krijgen om auditie te doen voor WWE (World Wrestling Entertainment), grijpen ze deze unieke kans om hun stoutste dromen werkelijkheid te laten worden. Maar alleen Paige en niet haar broer wordt uitgekozen om verder te gaan met het zware trainingsprogramma. Ze moet deze harde wereld in haar eentje trotseren en zelf ontdekken wat haar bijzonder maakt en haar een ster kan maken. Met Dwayne Johnson als zichzelf, geregisseerd door Stephen Merchant. Verder met onder andere Lena Heady, Nick Frost en Vince Vaughn.

Deze film draait vanaf 4 april in de bioscoop

Universal Pictures International stelt bioscoopkaarten ter beschikking voor de lezers van de Medemblikker/Koggenlander. Kans maken? Stuur een e-mail voor 1 april onder vermelding van Fighting With My Family naar redactie.med@rodi.nl en maak kans op een prijs. Vergeet niet naam en adresgegevens te vermelden.

De winnaars krijgen de prijs thuisgestuurd.

Hoge opbrengt MirandaMania

Stichting MirandaMania haalde een groot bedrag op voor diverse goede doelen. (Foto: William M. Ippel)

MEDEMBLIK - De aftrap van MirandaMania op 8 maart jl. is mede door de jeugd van de groepen 8 van de basisscholen en Sg de Dijk en Wiringherlant succesvol verlopen. Een gezamenlijke opbrengst rond de 2.200 euro was een goede start.

De grote MirandaMania spinning marathon was de volgende dag een spektakel. Met diverse bezinningsmomenten en de opzwepende muziek met spectaculaire beelden op de grote schermen, gingen de sporters uit hun dak. Wat zweetdruppels en kippenvel teweeg bracht. 's avonds vond het Miranda muziekfestival plaats met vrijwilligers van Rondom. Het publiek genoot van diverse bands en artiesten die zich deze avond belangeloos inzetten. De stichting is veel dank verschuldigd aan alle vrijwilligers, jeugd, sporters, band, artiesten en sponsoren om het mooie resultaat van 14.390 euro bij elkaar te brengen voor goede doelen.

Organisatoren Roel, Verony, Marc, Gerard, Cees en Marco verzorgen 14 maart 2019 de tiende editie van Mirandamania en een hele speciale!

Open dag Radboud Inline-Skating

Kom ook naar de open dag van Radboud Inline-Skating in Medemblik. Gezellig en sportief! (Foto: aangeleverd)

MEDEMBLIK – Radboud Inline-Skating houdt zondag 31 maart open dag, dan start het nieuwe skeelerseizoen. Iedereen is vanaf 10.30 uur van harte welkom aan Opperdoezerpad 2 in Medemblik.

Sporten is leuk en gezond

Waarschijnlijk is de nieuwe kantine al klaar en anders kunnen bezoekers de bouwvorderingen bekijken. Iedereen kan tussen 10.30 tot 12.30 deelnemen aan diverse clinics om beter te leren skeeleren, maar vrij skeeleren kan natuurlijk ook. Ervaar hoe leuk deze sport is en probeer de snelle baan in Medemblik zelf uit. Het Nederlands kampioenschap wordt daar 1 juni gereden. Skeelers zijn deze dag gratis te leen maar uiteraard mogen ook eigen skates mee. Helm en handbescherming zijn verplicht (ook te leen, zover de voorraad strekt).

Voor deze dag kan men spullen inbrengen voor de populaire tweedehands markt en is er verkoop van clubkleding. Het jeugd skate toernooi begint om 13.00, een wedstrijd voor de jeugd van 6 tot 17 jaar. Daar kan iedereen aan deelnemen, ook niet leden van Radboud of onervaren sporters. De inschrijving begint vanaf 11.30. De open dag wordt rond 17.00 uur afgesloten met de prijsuitreiking. Meer informatie is te vinden op www.jeugdskating.nl.

Wie niet meedoet met het toernooi, kom gezellig kijken hoe het eraan toegaat. Tegen schappelijk prijzen zijn er hapjes en drankjes te koop. Leden van de vereniging vertellen deze dag graag meer over de mogelijkheden om bij de vereniging te trainen. Wie weet zit er tussen de deelnemers wel een nieuwe wereldkampioen, net als Jordy van Workum uit Midwoud.

Meer weten? Kijk ook eens op www.radboud-inlineskating.nl. Daar staat veel informatie over tarieven, trainingen, nieuwtjes en wedstrijden.

Janne Schra put uit hele oeuvre in BON-theater

Janne Schra. (Foto: aangeleverd)

MEDEMBLIK - In deze persoonlijke voorstelling put Janne Schra uit haar hele oeuvre; van Room Eleven en Schradinova tot haar solowerk en weer terug.

In een intieme bezetting speelt ze haar lievelingsnummers zoals ze klinken in een rokerige jazzbar in Parijs in de jaren '60. LALALA LOVE is een ode aan haar liefde voor swing en gipsy uit vervlogen tijden. Het publiek kan genieten van de nieuw gearrangeerde liedjes, door haar leven vol rare, ontroerende en grappige verhalen over de liefde en natuurlijk door haar betoverende stem.

Kom zaterdag 30 maart naar het BON-theater, aan de Admiraliteitsweg in Medemblik. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.bontheater.nl. Entreeprijs bedraagt 17,50 euro. Aanvang 20.15 uur.

Trend Event in 't Fortuin in Wervershoof

WERVERSHOOF – Café-restaurant 't Fortuin, Dorpsstraat 190 in Wervershoof vormt zondag 7 april het decor voor Trend Event. De nieuwste trends op het gebied van make up, mode, eyewear en kapsels, maar ook tuin komen langs vanaf 14.00 uur. Geniet twee keer van een show: eentje om 14.30 uur en de tweede om 16.00 uur. Het Trend Event is geschikt voor iedereen vanaf 10 jaar en kaartjes kosten 2,50 euro per stuk. Jong en oud is welkom! De organisatie is onder andere in handen van Schouten Juwelier en Optiek, Haircompany Snipps en Rheino's. Onder de deelnemende bedrijven bevinden zich VL Visagie-Looks, Yasmin Weel make-up artist & hairstylist en hoveniersbedrijf Tuin- en Bloemencentrum Den Heuvel.

Inschrijven West-Friesland autorally

Meedoen met de Westfriesland autorally? Inschrijven kan nog. (Foto: aangeleverd)

REGIO - Lions Club Opmeer-Medemblik verzorgt 6 april de West-Friesland autorally. Deze wordt in twee klassen verreden: de A-klasse: historische wagens van vóór 1980 of de B-tourklasse: auto's vanaf 1980. Start om 09.00 uur bij garage Wester, Westerspoor 17 in Wognum.

Deelnemers finishen rond 17.00 uur bij Schipper Kozijnen, De Veken 201 in Opmeer. De prijsuitreiking vindt rond 18.00 uur. plaats en de opbrengst gaat naar het goede doel: Make-A-Wish.

De route gaat door de mooiste plekken van Noord- en Zuid-Holland met prachtige weggetjes en vergezichten. De tocht wordt samengesteld op basis van bolletje-pijltje, ingetekende kaartlees-fragmenten en de visgraattechniek. Bij de West-Friesland autorally gaat het niet om snelheid, maar om goed navigeren en doorzettingsvermogen. Piet van Doesburg en Hans Broekmeulen zetten de route uit. Zij hebben ervaring opgedaan met onder meer de Tulpenrally en de Willemsrally. Voor de start van de rally worden de systemen/technieken uiteraard uitgelegd.

De eerste prijs in beide klassen is een diner thuis voor vier personen, verzorgd door de Lions. De nummers 2 en 3 winnen respectievelijk een lunch en ontbijt, die thuis worden bezorgd.

Meedoen? Neem contact op met Hans Broekmeulen, tel. 06-55396475 of Broekmeulen@bpbureau.nl) voor meer informatie en het inschrijfformulier of kijk op Lionsopmeer.nl. Kosten: 70 euro per equipe (twee personen), inclusief rallyschild, routeboek, lunch en bonnen voor een hapje en een drankje na afloop.

Robin Berkhout Nederlands kampioen timmerman

Andijker Robin Berkhout is Nederlands kampioen Skills Heroes. (Foto: Paul Tolenaar)

ANDIJK - Robin Berkhout uit Andijk is Nederlands kampioen timmerman voor mbo-studenten. De finale van deze vakwedstrijden, Skills Heroes, vond plaats van 20 tot en met 22 maart in de RAI in Amsterdam. Robin volgt zijn opleiding bij het Horizon College in Heerhugowaard.

Andere studenten uit de regio West-Friesland die aan de finale van Skills Heroes meededen waren Josse Luiken uit Hoorn en Jacqueline van de Water uit Avenhorn. Josse eindigde in zijn categorie Sport Bewegen op de vierde plaats. Jacqueline werd bij de apothekersassistenten vijfde.

Robin Berkhout, die vorig jaar de tweede plaats behaalde, is trots op zijn nationale titel. "Ik ben erg blij om Nederlands kampioen te zijn en ik heb enorm genoten van de wedstrijd. We kregen de opdracht om een kapconstructie te maken. Dit zijn allemaal balken die samen een dak vormen. De opdracht was behoorlijk moeilijk. Op het laatst gingen we gelijk op en moest ik hard werken om mijn tegenstanders voor te blijven.

In totaal kwalificeerden twaalf studenten van het Horizon College zich voor de landelijke finales van Skills Heroes. Drie studenten van het Horizon College veroverden de nationale titel. Naast Robin Berkhout (timmerman) zijn dat Bas Klarenbeek (patissier) en Ashley van den Berg (doktersassistent).

Per opleiding deden acht mbo-studenten mee aan de landelijke finales van Skills Heroes.

Met zijn nationale titel op zak maakt Robin kans op deelname aan het WK, Worldskills in Kazan in Rusland. Vrijdag 12 april wordt bekendgemaakt of Robin deel gaat uitmaken van het Skills Team Nederland.

Het is fantastisch als ik naar het WK mag, maar dan moet ik nog enorm veel trainen, want het niveau ligt daar een heel stuk hoger", besluit Robin.

Veel dialecten

In Nederlands worden veel verschillende dialecten gesproken, waarvan er één tot nationale taal is verworven: het Algemeen Beschaafd Nederlands A.B.N., oorspronkelijk gesproken rond Haarlem. Een echte West-Fries spreekt de A niet goed uit. Ik oefende jarenlang daarop wegens zanglessen. En nog; als een deskundige mijn Nederlandse uitspraak hoort, weet deze direct dat ik uit West-Friesland kom. Recent hoorde ik Nederlanders van buitenlandse afkomst met elkaar Nederlands praten. Echter, ik kon hen niet verstaan, het was geen fatsoenlijk Haarlems meer.

Dan nog eens iets, het schijnt dat alle straatnamen wat blank/wit is moet verdwijnen, dat stond kortgeleden in de krant. Medemblik heeft de Sonoystraat, dit was een massamoordenaar. Wie weet dit nog? Kijk, dat mensen in wijken, vooral in grote steden, geen goed Nederlands meer spreken, ligt vaak aan thuis en de scholen, maar ook aan de regering welk dit steunt! Wij mochten op school ons dialect niet spreken, begrijpelijk als je naar de grote stad verhuisd. Maar wie buiten de grote stad woont, ongeacht waar je woont, blijft toch een boer. Ik weet nog dat inspectie op onze school kwam, gestuurd vanuit de overheid. Controleerde het goed functioneren van een school en de leraar en deze meer dan zenuwachtig waren. Wij moesten antwoorden in ons beste Nederlands. Schijnbaar is daar geen controle meer over of heeft de overheid zijn greep op het onderwijs mogelijk verloren, om dit probleem op de juiste manier op te lossen.

peter.koomen300@gmail.com

QBWUA jongeren pubquiz in 't Koetje

Tessa Wehrmeijer organiseert mede de jongerenquiz. Doe mee, gezellig! (Foto: aangeleverd)

ZANDWERVEN - Jongeren tussen 12 en 18 jaar kunnen vrijdag 12 april meedoen met een jongerenquiz in café 't Koetje, Zandwerven 29 in Spanbroek. Gepresenteerd door de professionele quizmasters van QBWUA. "Als we iets doen, doen we het goed", lacht medeorganisator Tessa Wehrmeijer. De deuren staan om 20.00 uur wagenwijd open.

De jongeren pubquiz zit vol vragen over allerlei onderwerpen, van muziek en sport tot dieren en BN-ers. De quizmasters werken onder andere met filmpjes, muziekfragmenten en fotorondes. "Het gaat erom welk team zo veel mogelijk feitjes kent. Het is dus geen IQ-test: iedereen kan winnen", aldus Tessa. "Zo'n quiz-avond is supergezellig, hilarisch en spannend!"

Op uitgaansgebied is er voor jongeren op het voorgezet onderwijs weinig te doen. Terwijl ook deze doelgroep behoefte heeft aan een plek waar zij met vrienden kunnen chillen en waar zij leeftijdsgenoten ontmoeten. Daarom startte Wehrmeijer in januari jl. een nieuw initiatief: Chill bij Tessa. "Dit is een kruising tussen een huiskamer en een kroeg voor iedereen tussen de 12 en 18 jaar. Zij vinden hier afleiding en gezelligheid. De kids kunnen hier poolen, darten, gamen, appen, koken, creatief bezig zijn of op de bank hangen. Gewoon alles wat ze leuk vinden!"

Ideeën zijn welkom! Het jongerencafé is één keer in de maand open in 't Koetje. "Een prachtige, veilige locatie midden tussen allerlei dorpen in. Van gemeente Opmeer tot Obdam en De Goorn: alle jongeren zijn hier welkom", vertelt Tessa "We zijn druk bezig onze agenda en activiteiten uit te breiden. Wat ons betreft geeft de jeugd zélf aan wat zij tof vinden, dus kom maar op met ideeën!"

Jongeren die willen meedoen aan de QBWUA jongeren pubquiz kunnne zich opgeven in een team van drie, vier of vijf personen. Opgeven vòòr donderdag 11 april via bijtessa@gmail.com of 06-42168771. Deelname kost 5 euro per persoon. Meer informatie, zie www.chillbijtessa.nl.

Rectificatie

Van Dik Hout. (Foto: aangeleverd)

Per abuis stond er vorige week in de Medemblikker dat Maan en Van Dik Hout staan op Dijkpop. Dit is echter niet waar. Deze artiesten treden op tijdens De Avond van Andijk.

Namens de redactie excuses voor het ongemak.

Maan. (Foto: aangeleverd)

Maan en Van Dik Hout op Avond van Andijk

ANDIJK - Dijkpop is inmiddels uitverkocht, maar de organisatie heeft voor de avond voorafgaand aan het festival twee headliners weten te strikken voor De Avond van Andijk. Maan en Van Dik Hout komen 5 juli naar het gezelligste familiefeest van West Friesland.

De kaartverkoop is van start. Ze zijn verkrijgbaar via www.deavondvanandijk.nl.

Kringloopshoppen bij RataPlan

Zeven dagen per week kringlooshoppen. (Foto: Claudia Otten)

WIERINGERWERF - RataPlan Wieringerwerf is vanaf 7 april elke zondag open van 12.00 tot 17.00 uur. Binnenkort kan iedereen dus zeven dagen per week speuren naar het ultieme kringloopkoopje!

Zeven dagen per week open

Spullen krijgen dankzij kringloop een tweede leven. Naast hergebruik van spullen is het belangrijkste doel van kringloopwinkel RataPlan werk bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en hen hierdoor laten groeien. Bij RataPlan krijgen medewerkers de mogelijkheid om weer mee te doen in de maatschappij. Dankzij de standaard openstelling op zondag wordt meer werkgelegenheid gecreëerd.

Inwoners van Wieringerwerf en omgeving kunnen een bijdrage leveren als het gaat om kansen voor mens en milieu. Bijvoorbeeld door het inleveren van oude, nog bruikbare spullen. Breng deze naar de Medemblikkerweg 6B of bel 088-8282782, RataPlan komt graag en gratis langs om spullen op te halen.

Genieten bij Zusje van Tierlantijn

Pand waarin Zusje is gevestigd. (Foto: aangeleverd)

ENKHUIZEN - Eigenares Erna Roorda runt al meer dan tien jaar de winkel Tierlantijn Wonen in het centrum van Enkhuizen. Het Zusje van Tierlantijn dat zij vorig jaar opende schuin tegenover Tierlantijn Wonen is haar tweede zaak: een winkel met een totaal ander concept en assortiment.

Frisse voorjaarssfeer in huis

De naam van haar nieuwe winkel is een knipoog naar de collectie van Zusss, die de kern van het assortiment vormt. Erna wilde meer met fashion, maar niet sleutelen aan de formule van Tierlantijn Wonen. Dus opende ze vrijwel tegenover haar bestaande winkel een tweede zaak. Bij het Zusje van Tierlantijn ligt de focus op de combinatie van fashion en wonen.

Voorjaarscollectie

Met de nieuwe voorjaarscollectie van Zusss proberen we je bewust te maken van de kleine geluksmomenten. Want je loopt te stralen in je nieuwe outfit van Zusss, gemaakt van luchtige stoffen en nieuwe ontwerpen.

Daarbij draag je kekke sneakers of te gekke sandalen. En met een nieuw seizoen voor de deur, ook een nieuwe sfeer in huis! Met de accessoires en kussens van Zusss creëer je gemakkelijk een frisse voorjaarssfeer in jouw woonkamer", aldus Erna.

Goed gevoel

Zin in een blij gevoel? Kom dan langs bij het Zusje van Tierlantijn in Enkhuizen!

Laminaat Sjoppie verhuist naar Veken

Binnenkort verhuist Laminaat Sjoppie naar de Veken in Opmeer. (Foto: aangeleverd)

OPMEER - Nog geen kennis gemaakt met Laminaat Sjoppie? Hét vloerencentrum met een groot assortiment aan tapijt, laminaat, pvc, hout, parket en raamdecoratie. Nu nog gevestigd aan de Breestraat, maar vanaf 3 mei aan Veken 17 in Opmeer. Kom een kijkje nemen in het nieuwe pand?

De professionele medewerkers adviseren klanten uitgebreid over wat de beste oplossing is voor de huidige leefomgeving. Een gezin met kinderen of huisdieren of ouderen. Elke vloer afgesteld op de persoonlijke situatie. Maar ook voor een traprenovatie of vloerverwarming zijn klanten bij Laminaat Sjoppie aan het goede adres. Het bedrijf werkt met de beste leveranciers en producten. Een vloer wordt op maat en vakkundig gelegd. Laminaat Sjoppie staat garant voor tevreden klanten. "Niet voor niets heeft het bedrijf in de loop der jaren een grote klantenkring opgebouwd van Hoogwoud tot Den Helder, Amsterdam en Rotterdam", laat Kees Houter weten. "Tot zover reikt de mond-tot-mond-reclame en daar zijn wij maar wat trots op! We staan voor wat we beloven. Kom langs en overtuig uzelf."